Szállítási feltételek

A megrendelt termék fizetésének módja

  • Banki előre utalással történő teljesítés: miután visszaigazoltuk az Ön megrendelését, majd meggyőződtünk róla, hogy van raktáron a választott termékből, egy következő e-mailben küldjük a díjbekérőt a bankszámlaszámmal és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. Kérjük csak az után utaljanak, miután visszaigazoltuk, hogy van készleten a választott termékből!
  • Személyesen történő teljesítés: Személyes átvétel jelenleg csak Miskolcon lehetséges előzetes egyeztetés után. Személyes átvétel esetén a számla összegének teljesítése készpénzben, vagy banki átutalással lehetséges, bankkártyával nem!
  • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott MPL futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. A csomag kézbesítése történhet házhoz szállítva, PostaPont-ra, Csomagautomatába, de szinte mindegyik MOL benzinkútra is tudjuk küldeni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

  • 0-2 kg csomag esetében az utánvétes házhoz szállítás díja: 1500 Ft.
  • 0-2 kg csomag esetében az utánvétes PostaPont-ra szállítás díja: 1300 Ft.
  • 0-2 kg csomag esetében az előre utalásos házhoz szállítás díja: 1300 Ft
  • 0-2 kg csomag esetében az előre utalásos PostaPont-ra szállítás díja: 1100 Ft.
  • 0-2 kg csomag esetében az előre utalásos MPL csomagautomatába szállítás díja: 900 Ft

Minden 30000 Ft-ot elérő kosárértékű megrendelés esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk (a kosárértékbe nem számít bele a szállítási díj)!

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a választott termék nincs raktáron tájékoztatjuk a vásárlót a várható beérkezésről.

Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag az MPL futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Mivel a futárnak mi nem tudjuk megmondani mikor érkezzen szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. Ha nem biztos, hogy a fenti időpontban át tudják venni a csomagot, ajánljuk a PostaPont, Csomagautomata, vagy MOL benzinkúton történő átvétel lehetőségeket, ahol nyitvatartási idejükben át lehet venni a csomagot 5 munkanapon belül. PostaPont bármelyik Önökhöz közeli postahivatal lehet.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Az MPL futárszolgálat elérhetőségei:

Telefon: +36-1-767-8282
Email:  [email protected]
Nyitvatartás: Hétfőtől szerdáig és pénteken 8:00-17:00, Csütörtökön 8:00-20:00 óráig.
Csomagkövetés:  https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

mpl